MENU

Το σημαντικό ιπποδρόμιο μας προσφέρει εννέα κούρσες, με δύο από αυτές να ξεχωρίζουν ποιοτικά.

Η 022 είναι κούρσα Λίστας στα 1000 μέτρα και η 032 αναμέτρηση επιπέδου Group ΙΙΙ στα 1800 μέτρα. Αμφότερες αφορούν πουλάρια 2 ετών όπως οι πέντε από τις εννέα κούρσες που διεξάγονται στο συγκεκριμένο ιπποδρόμιο.

Στην 022 ποιοτικά ξεχωρίζει η POETRY (9) που θα προσπαθήσει να κερδίσει, τους αρσενικούς SEMOUM (1), ROCKIN ROY (3) και την BLAME ROBERTA (6) που προέρχεται από δύο σερί νίκες. Δεν αγνοείται ο PRIMERAVEZ (8) που έκανε τρεις σερί συμμετοχές σε ομίλους με την ποιότητα του σημερινού ή και ανώτερη.

Στην 032, η Γκοντόλφιν κατεβάζει δύο άλογα στις πέντε συμμετοχές, τους ισχυρούς LINE OF DUTY (1) που προπονείται από τον Απλεμπι και τον SYRTIS (2) που ανήκει στην προπόνηση του Φαμπρ. Στην ίδια προπόνηση ανήκει και η ROMANCIERE (5) η οποία κέρδισε δύσκολα στο ντεμπούτο της. Κοινό είναι για όλους τους ίππους ότι έχουν τρέξει έως 1600 μέτρα και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο από τα ποιοτικά πουλάρια που συμμετέχουν θα πάει καλύτερα στα επιπλέον μέτρα.

Στις 20:45 εκκινεί η πρώτη από τις τέσσερις κούρσες που συμπεριλαμβάνονται στο ιπποδρομιακό κουπόνι από το πρόγραμμα του KEMPTON.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Πρόγραμμα που υπόσχεται συναρπαστικές αφίξεις και πλούσιες αποδόσεις σε όλα τα παιχνίδια