MENU

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να βάλει την ΑΕΚ στο δικό της «σπίτι» με την λύση του ποδηλατοδρόμιου του ΟΑΚΑ να ενδιαφέρει την Ένωση, ωστόσο υπήρξαν αντιδράσεις από την ομοσπονδία της Ποδηλασίας η οποία ήταν αντίθετη στην απομάκρυνσή της από τον χώρο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» την Παρασκευή (24/3) βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός Αθλητισμούς Γιώργος Βασιλειάδης, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος, ο αθλητικός διευθυντής του τμήματος Ντράγκαν Σάκοτα, αλλά και ακόμη ένας άνθρωπος ο οποίος πιθανότατα να ήταν αρχιτέκτονας ή πολιτικός μηχανικός.

Οι τέσσερις άνδρες επισκέφτηκαν και επιθεώρησαν το κεντρικό γήπεδο τένις του Ολυμπιακού Στάδιου ! Το συγκεκριμένο γήπεδο είναι χωρητικότητας 8.000 θέσεων και μάλιστα σκεπασμένες, με εξαίρεση τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό σημαίνει πως το γήπεδο μπορεί να «κλείσει» με επιπρόσθετο θόλο, αν τελικά δοθεί η συγκεκριμένη εγκατάσταση στον Δικέφαλο.

Mάλιστα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου με δηλώσεις της στο SDNA (σ.σ. όταν είχε γίνει η αποκάλυψη για το κόλπο γκρόσο με το ποδηλατοδρόμιο) πρότεινε το γήπεδο του τένις ως την ιδανική λύση για νέο «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ!

Το μπάσκετ της ΑΕΚ στο τένις του ΟΑΚΑ! (pics)