MENU

Πριν ακόμα ξεκινήσει είναι... επεισοδιακό το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η πράσινη ΠΑΕ με σημερινή της επιστολή προς τις αρμόδιες Αρχές ( ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρόμητου) ζήτησε να πραγματοποιηθεί ανήμερα του αγώνα του Περιστερίου, σύσκεψη με θέμα τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα, όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Παναθηναϊκός στην επιστολή του αναφέρει πως πρέπει να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες, αν δεν επιτραπεί η είσοδος των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο γήπεδο.

Υπενθυμίζουμε πως το τριφύλλι είχε συμφωνήσει να παραλάβει 900 εισιτήρια, αλλά χθες ο Ατρόμητος αποφάσισε να κλείσει τη Θύρα 1, όπου κάθονται οι φιλοξενούμενοι.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Σε συνέχεια του χθεσινού εγγράφου που σας αποστείλαμε για τους κινδύνους που εγκυμονούν σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην διαθέσει τα, εγκεκριμένα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαιτούμε εντός των άμεσα επόμενων ωρών να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, σε τόπο που εσείς θα ορίσετε.

Σκοπός της συνάντησης να βρεθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη απόδοση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Επίσης, να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες.

Αναμένουμε την απάντησή σας».

Ο Παναθηναϊκός ζητά σύσκεψη με επίσημη επιστολή του!