MENU

Η αρχή γίνεται από τις 13:00 με τα δύο Νοτιοαφρικάνικα ιπποδρόμια, το TURFFONTEIN και το DURBANVILLE.

Πάντα οι αποδόσεις των Νοτιοαφρικάνικων ιπποδρομιών είναι αξιόλογες, τόσο στα απλά, όσο και στα σύνθετα παιχνίδια. Το Σύνθετο, δηλαδή το στοίχημα που ζητάμε τον πρώτο σε 2 διαδοχικές κούρσες, από το ίδιο ιπποδρόμιο, είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με λιγότερες στήλες. Για παράδειγμα, 3 άλογα στην μια κούρσα και 3 στην επόμενη αναπτύσσεται σε 9 στήλες και το κόστος στήλης είναι 0,50€.

Στις 17:00 στο DONCASTER εκκινεί η 022, αναμέτρηση επιπέδου Group 2 στα 1400 μέτρα όπου κοντράρονται 6 ισχυρότατοι διετείς αρσενικοί ίπποι. Βάσει των διαφορών που έχουν κερδίσει στην απόσταση, η αναμενόμενη άφιξη είναι Too Darn Hot (6), Dark Vision (1), Van Beethoven (2), με τον Ράιαν Λι Μουρ να είναι ο μόνιμος αναβάτης του. Δεν αγνοείται ο Phoenix Of Spain (5).

Στις 17:35 έχουμε τον μαραθώνιο για τριετείς στα 2900 μέτρα. Μια Group 1 αναμέτρηση όπου μια αήττητη φοράδα προβάλει πανίσχυρη κόντρα σε σπουδαίους αρσενικούς αντιπάλους. Η Lah Ti Dar (11) είναι έτοιμη από τον Γκόσντεν και με τον Ντετόρι στη σέλλα της θα παλέψει, κυρίως, κόντρα στους τρόφιμους του Ο’Μπράιαν (2-8-4-9-10). Σαφώς ήταν εντυπωσιακή στην τελευταία συμμετοχή της, αλλά, κέρδισε σε μικρότερη απόσταση και σε κούρσα Λίστας με φοράδες. Εκτιμούμε ότι ο πιθανότερος νικητής είναι ο Kew Gardens (2) και αντίπαλός του ο Old Persian (5) που τον κέρδισε στα 2400 πριν 24 μέρες.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Αγγλοσαξονικός χορός μεγάλων αποδόσεων στα πρακτορεία ΟΠΑΠ