MENU

Στην 011, την αναμέτρηση διετών αρσενικών στα 1400 μέτρα οι CAPTAIN LANCELOT (1) και OIL ON CANVAS (6) δείχνουν να εξελίσσονται, αλλά στην κούρσα τρέχουν 4 ίπποι που κάνουν ντεμπούτο, οπότε όλα είναι πιθανά.

Στην 014, στην κούρσα Quinte στα 1800 μέτρα η αμείωτη φόρμα της LADY SIDNEY (5) της δίνει τον τίτλο του μεγάλου φαβορί της αναμέτρησης. Στην 020, κούρσα τριετών φοράδων στο μίλι, δύο είναι τα άλογα που φαίνεται ότι θα κοντραριστούν για τη νίκη, η VICTRICI (1) και η FLOR DE SEDA (4). Υπολογίζεται και η αουτσάιντερ VESPERA (2) που εξασφάλισε την ισχυρή ίππευση του Μπουντό.

Στο DURBANVILLE ξεκινάμε με διαγραφές στην 013 των 4-5-7-11. Στην 021 ξεχωρίζουμε μια δυάδα τριετών φοράδων που δείχνουν ότι θα συνεχίσουν να εξελίσσονται, τις HELEN'S IDEAL (6) και CANUKEEPITSECRET (2) με τη δεύτερη να ιππεύεται από τον Φουρί. Προσοχή στην τετραετή FOURS A CROWD (3) που έρχεται από νίκη.

Το REDCAR από τις 17:10 και το KEMPTON από τις 19:30 είναι οι βρετανικοί στίβοι που προσφέρονται σήμερα στο ιπποδρομιακό κουπόνι.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Πρόγραμμα χωρίς κενά με αναμετρήσεις για συναρπαστικό παιχνίδι