MENU

Η μέρα ξεκινά από τις 13:50 με πέντε συνεχόμενες αναμετρήσεις από το Νοτιοαφρικάνικο SCOTTSVILLE.

Οι συνεχόμενες κούρσες από τη Νότιο Αφρική δίνουν την ευκαιρία για «συγκεντρωμένο» παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι στις συγκεκριμένες κούρσες, εκτός του δημοφιλούς - και συχνά χρυσοφόρου – παιχνιδιού του Τετραπλού (4 με σειρά) προσφέρεται παιχνίδι Συνθέτου (πρώτος σε 2 συνεχόμενες κούρσες) και ΣΚΟΡ 3 ανά τρεις κούρσες.

Στην 013 κούρσα 1400 μέτρων για φοράδες 3 έως 5 ετών από το SCOTTSVILLE θεωρούμε δυσκολότερο απ ότι φαίνεται το έργο της φαβορί MELA STREGATA (10) που τρέχει πρώτη φορά στα μέτρα. Η προτίμησή μας στρέφεται στην CAPE BLUEBELL (7) που έρχεται από δεύτερη θέση στην απόσταση. Η τετραετής ADORNED BY BEAUTY (1) αύξησε την αντοχή της με δύο συμμετοχές στα 1600 και σήμερα κατεβαίνει στην απόσταση της απολύτου αρεσκείας της, οπότε τη θεωρούμε διεκδικήτρια ακόμα και της νίκης. Επεται η φαβορί και υπολογίζεται η ποιοτική LIVE AS ONE (9).

Στη μεγάλη κούρσα της ημέρας από το SANDOWN, την μικτή κούρσα Λίστας με ίππους πρώτης Κλάσης 3 έως 7 ετών, αναμένεται μάχη δύο τριετών. Του γιού του Φράνκελ και εκπρόσωπου της Γκοντόλφιν, Wadilsafa (6), με την κόρη του Πίβοταλ, Red Starlight (9) που βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς προέρχεται από δύο σερί νίκες σε χαμηλότερες Κλάσεις. Υπολογίζονται, ο τετραετής Archetype (2) που έχει διακρίσεις στην Κλάση και ο ποιοτικός τριετής The Emperor Within (5) ενδέχεται να συνεχίσει την εξέλιξή του.

Η 022 στο SAINT-CLOUD είναι κούρσα για τριετείς φοράδες, επιπέδου Λίστας, στα 1600 μέτρα. Μια πολύ ανοιχτή κούρσα, παρά την ομοφωνία των προγνωστικών. Τουλάχιστον πέντε είναι οι φοράδες που μπορούν να πάρουν τη νίκη. Οι δύο εύκολες νίκες που έκανε στα μέτρα διαγωνιζόμενη στη Βρετανία δίνουν τον τίτλο του απόλυτου φαβορί του Τύπου στην UMMALNAR (7) με τον Σουμιγιόν στη σέλλα της. Πέμπτη φορά με Λεμέτρ η ιδιοκτησίας Αλ Μακτούμ, ESTIJLAA (2), που έχει κερδίσει μια φορά στις 6 κούρσες της καριέρας της κι αυτή με τον Σουμιγιόν στη σέλλα της. Τρεις συμμετοχές με 2 πλασέ έχει η LA CANCHE (3) σε κούρσες επιπέδου Λίστας. Από ποιοτική γραμμή αίματος, με διακρίσεις έως σε Κλάση 1 και μια 2η θέση σε κούρσα Λίστας, είναι τα στοιχεία που συνοδεύουν την SHEPHERD MARKET (9). Η σειρά προτίμησής μας είναι 3-9-7-2.

Το πρόγραμμα καταλήγει σε κούρσες τροτ από το VICHY και ολοκληρώνεται στις 21:55.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Κούρσες Λίστας από το SANDOWN στις 15:15 και το SAINT-CLOUD στις 15:40