MENU

Εκκίνηση από το STRASBOURG με δύο κούρσες μεγάλων αποστάσεων με την 012 να διεξάγεται σε ανώμαλο έδαφος.

Οι Νοτιοαφρικάνικες κούρσες προσφέρονται σαν ένα καλό ζέσταμα για την αυριανή Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο όπου υπάρχουν δύο ΤΖΑΚ ΠΟΤ. Στο ΣΚΟΡ 6 έχουν μεταφερθεί 40.850 ευρώ και το προς διανομή ποσό μπορεί να φτάσει τις 90.000 ευρώ. Αν βρεθούν 20 στήλες (των 0,50 ευρώ) με σωστές προβλέψεις η κάθε μια θα κερδίσει 4.500 ευρώ. Από ΤΖΑΚ ΠΟΤ έρχεται και το ΣΚΟΡ 4 που έχει 7.900 ευρώ στον κουμπαρά.

Επιστρέφοντας στο πρόγραμμα από τη Νότιο Αφρική, οι πολλές διαγραφές αλόγων έκαναν πιο βατές τις πολυμελείς κούρσες, αλλά αποδυνάμωσαν αυτές με τις λίγες συμμετοχές. Στην 016 έμειναν μόλις πέντε φοράδες, αλλά, όπως πάντα, στις κούρσες από τη Νότιο Αφρική προσφέρεται παιχνίδι τετραπλού ακόμα κι αν μείνουν τέσσερα στην κούρσα. Οι JAMRA (4), BEING FABULOUS (3), TAMMANY HALL (5) που ξεχώριζαν, διαγωνίζονται κανονικά αλλά η αξία τους πλέον είναι δυσανάλογα μικρότερη από το ρίσκο.

Αρκετά καλό για παιχνίδι είναι το πρόγραμμα από το FONTAINEBLEAU ενώ ακολουθούν, με εξίσου ενδιαφέρουσες κούρσες, από τις 17:15 τρεις κούρσες του PONTEFRACT και η μέρα θα κλείσει με τις έξι αναμετρήσεις από το CHELMSFORD.

Καλή διασκέδαση

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Στο TURFFONTEIN θα τρέξει το πρόγραμμα από το VAAL