MENU

Δεν είναι απίθανο το ΣΚΟΡ 6 σήμερα να μοιράσει 80 ή 90000€ καθώς τα 40.850€ που περιμένουν στον «κουμπαρά» τους εύστοχους παίκτες είναι ένα σοβαρό επιπλέον κίνητρο.

Μικρότερο είναι το ποσό που έχει του ΣΚΟΡ 4 (7.900€) αλλά, μια έκπληξη σε κάποια από τις δύο πρώτες κούρσες του ΣΚΟΡ 6 μπορεί να απογειώσει τους τζίρους και αυτού του παιχνιδιού.

Στην 01 διεγράφη ο ΤΣΙΦ ΕΝΤΕΡΤΕΪΝΕΡ (2) οπότε, η προτίμησή μας στρέφεται κατά σειρά στους ΜΠΑΖΟΥΛΑ (3), ΚΑΟΥΝΤΥ ΣΟΟΥ(4), ΕΪΣ ΡΕΜΠΕΛ (1) και ΜΟΥΝΕΕΜΠ (7).

Στην 02, στα πουλάρια 2 και 3 ετών χωρίς νίκη, αναμένεται μάχη ΣΑΛΑΑΣΕΛ (6) με ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ (3). Επονται, ο γιός του Γκαλιέο, ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ (4) που έχει περιθώρια βελτίωσης και ο φιλότιμος ΤΖΙΜ ΓΟΥΪΝΝΕΡ (7).

Στην πολύ ανοιχτή 03 που εκκινεί και το ΣΚΟΡ 4, για να «περάσει» δελτίο στα ΣΚΟΡ - με σχετική ασφάλεια – θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον τους ΤΟΡΚ ΜΑΟΥΝΤΕΝ (1), ΤΡΑΝΖΙΣΙΟΝΑΛ (4), ΝΤ’ ΝΙΡΟ (3), ίσως και τον «πουπουλένιο» ΜΠΛΕΪΜ ΛΑΒ (8) που μπορεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη.

Στην 04, το σπριντ των φοράδων, πολλά θα εξαρτηθούν από τα πρώτα μέτρα. Πολλές οι γρήγορες και προτίμηση στη ΡΙΟ ΝΤΕΒΑ (3) που αν δεν πάει στο κεφάλι θα ακολουθεί κοντά. Επονται ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ (1), ΑΝΤΖΥΣ ΓΚΕΡΛ (2), ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ (4) και προσοχή στη ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ (8).

Η 05 είναι μια κούρσα με μέτριους ίππους και η νίκη ίσως καταλήξει σε έναν από τους ομόσταβλους, ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΧΑΡΜΠΟΥΡ (1) και ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ (5). Αν έχουμε περιθώρια στηλών, με ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ (7) και ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ (6) καλύπτονται και οι δυνητικοί αντίπαλοι των δύο πρώτων.

Στη μεγάλη κούρσα της ημέρας, το έπαθλο Ακροπόλεως, ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ (7), παρά τα προβλήματα που είχε, παραμένει ένας πανίσχυρος και αήττητος ίππος. Ο ΜΕΝΤΩΡ (3) τρέχει στα μέτρα του, ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ (2) πάντα θα είναι στους υποψήφιους για τη νίκη. Από τους ίππους που θα τρέξουν με 48 κιλά ξεχωρίζουμε τους ΠΑΛΑΝΤΙΟ (8) και ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ (6).

Ενδιαφέρον είναι το πρόγραμμα από τη Νότιο Αφρική με κούρσες, νωρίς από το FAIRVIEW και αργότερα από το GREYVILLE. Με δύο κούρσες από το CHANTILLY συμβάλει σήμερα στο ιπποδρομιακό κουπόνι η Γαλλία. Άλλες δύο βρετανικές κούρσες από το NEWBURY και το βραδάκι έξι κούρσες από το NEWCASTLE, ολοκληρώνουν το σημερινό πολύ δυνατό πρόγραμμα στις 22:20.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΚΟΥΡΣΕΣ

Δείτε ΕΔΩ το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται, για όλες τις κούρσες, συγκεντρωτικά τα προγνωστικά του Ξένου και του Εγχώριου Τύπου.

Δείτε ΕΔΩ ζωντανά τις κούρσες

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα των ιπποδρομιών

Δείτε ΕΔΩ τα Πρακτορεία ΟΠΑΠ που προσφέρουν ιπποδρομιακό στοίχημα

Κύπελλο Ακροπόλεως και ΤΖΑΚ ΠΟΤ σε ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 4 σήμερα στο Μαρκόπουλο